Random

Ett javligt bra ord.

Har inte haft tid att skriva sedan forra helgen, har jobbat hela dagar pa INK clothing. Jag ar otursdrabbad, jag blev precis erbjuden hel tid och ansvarlig pa en av vara 3 butiker. INK Lygon st 5dagar i veckan. Men nej jag kan inte -Take up the offer,  istallet.. Ashley- "Kathrine, thank you so much. I love working in retail and this is such a great offer... BUT unfortunatly im going away in 1week to work on a pigfarm for 3months" Kathrine tycker jag ar otroligt normal.

Anywho!
I fredags var Annika, Sj och jag pa FOG och drack drinkar innan vi skulle hem till Sj's kompis pa fest. Det var Spanish party! Riktgit trevligt, mycket Random manniskor. Anda kul med lite smatt sadar retro "Hey, my mom thinks im special" type of crowd.. Anda det slutade med att vi kom hem vid 4tiden.
Lordag jobbade jag pa INK Chapel st, butiken som ligger nar till vart vi bor..skont efter en sen kvall! - Senare pa kvallen sat jag och Sj hemma och drack lite vin.. Horde en bra lat pa radion, och igen random att vi gick ut!
Tog tramen till City, Kings st & Lt Burke till ett stalle som heter La Dida, det var kul men musiken var inte mycket att hejja for. Fattar inte varfor dom har 80 och 90tals kvallar pa fredagar har... ackligt.
Vi gick till FOG forstas dar jag sat och diskutera med en vannina till Sam. Hon visa sig vara en riktig NUTCASE.. iaf hon var sjukt overberusad och tyckte hon och jag var lika, men inte bara var vi lika..vi likna Aboriginals.. Det slutade iaf med att hon ville starta en tribe med mig, jag tyckte hon var konstig sa jag gick.

Sondag, harliga mysiga tysta soliga skona sondag!
Vaknade up ratt sent efter gardagen, idag var jag ledig. jag och Sj bestamde oss for att ga en trevlig langpromenad runt St.kilda beach och Luna park omradet, vi tog en kort svang forbi ONE och sa hej till gamal ganget sen gick vi hem och lagade Butterchicken, som vi at i salladsblad! Ariel du maste ata det, sjukt gott smakar som i chicago..typ!
Det ar Sj's sista vecka har sa sjalvklart ska vi ut ikvall med!
Jag har velat ga till den dar bogklubben jag borja prata om i mitt senaste inlagg - Love machine. Vi gick hursom helst dt igar kvall och det var AWSOME AMAZING!
Alskar bogklubbar!

Nu star jag pa jobbet, det ar riktigt lungt idag! Slutar om 2timmar!
Nej nu salde jag 4plagg, nu ligger jag pa $2109 woho! ca 13000SEK

XXX

Glad pask!

Sista dagen av pask idag, det har varit en lang helg! Men for mig kort, jag minns knappt vilken dag det ar..
I fredags var det min kompis James fodelsedag. Jag, Annika och SJ borjade hos oss med en trevlig pask middag som vi hade tillsamans med "Momma" tanten vi bor med, Vi lagade massa skaldjur, barramundi fillet, calamari, king prawns och en crabsallad, mycket trevligt!
Vi borjade pa FOG (varat andra hem) med drinkar tillsamans med Tom och Sam, vi var sakert dar ett par timmar, sen gick vi nagra meter till Boutique dar James o co var och firade. Riktigt kul att traffa killarna faktiskt, har inte traffat dom pa ett tag. Det var 90tals kvall dar sa efter ett par drinkar och timmar av mingel trottna vi pa Spice girls, sa vi  tog en taxi till Qbar dar vi motte upp Moritz och co. Qbar ar ett trevligt stalle, men satan vad udda och dodgy crowd det ar dar!  Vid 4tiden lamna vi och gick till KFC for lite mat! det var min fredag!

Lordags var vi bara hemma och chilla, anda bra att bara ta det lungt nagongang ibland! Annika gick och la sig tidigt, jag och sj satt ute o drack te till kanske 1tiden, sen var det dags att sova.
Sondag var anda en mysig dag, vig 12 var vi bjudna till min kompis Linly pa sen brunch. Det var sa harligt vader, och vi sat uppe pa taket flera timmar och bara stekte och at gott. Linly har en helt underbar etaschvaning med stor balkong over Chapel st, jatte fint. Vi skulle ga se hans kompis Allan Dj'a pa The Yacht club men vi blev  fast hos Linly.  Efter detta akte vi hela ganget hem till Linlys kompis Rick pa efterfest, ocksa valdigt trevligt, satt och smutta champagne och snacka skit i timmar. Vid 10tiden skulle vi mota up Travis, en kille jag jobbar med pa OneFitzroy, han ar bog. As skon, vi skulle all ga till Love Machine en bogklubb som tydligen ska vara sjuktbra pa sondagar. Men Annika och jag var for trotta efter dagen sa vi kopte en pepparoni pizza och akte hem!

Idag ar det mandag och vi har gatt up och ner pa chapel st hela dagen idag och bara myst i solskenet!

Imorgon jobbar jag 10-18 pa INK Lygon st, onska mig lycka till!
Saknar er alla dar hemma!
xx

Nya Mac Hello kitty Collection 2009

It was too hot. The lipstick. had to have it.

"It was too hot. The Lipstick. I had to have it"

Jag startar en blogg?

Ok. Jag vet, jag sa att jag aldrig skulle starta en blogg, att jag aldrig skulle ha tid att skriva osv. Men jag hinner inte ens beratta halften av vad som hander i min vardag over telefon till Mamma och Ariel. Dessutom sa vill jag veta vad som hander dar hemma i stockholm, har borta pa andra sidan jordklotet pa en plats som heter Australien i en stad som heter Melbourne hor man inte mycket om vad som hander dar hemma!
Nu har jag startat en blogg iaf, Anda bra!

RSS 2.0