This town is colder now, i think its sick of me, its time to make my move

Gud, jag kan fan inte minnas att Australien varit så här kallt, det känns nästan som svensk vinter, inte ok.  Jag behöver komma hem till sthlm, känner att lite värme skulle göra sig bra! Sydney, jag vill göra slut.


Jag vill härja på F12, jag vill sola i rålis, jag vill ha mysiga sommarnätter på mälarpaveljongen tillsamans mednära o kära, jag vill ha en bränna! Jag vill hem till sthlm! nu.

Another day



Längtar duktigt nu tills jag är tillbaka i sthlm, ska bli sjukt kul att komma hem, ord går inte att beskriva hur mycket jag längtar. Men jag ska försök tänka på den lilla tid jag har kvar i Sydney nu, göra allt jag vill innan jag åker till NY den 25juli. På lördag bär det av till Chinese Laundry! Jag är sjukt spänd inför det också, för då spelar Yolanda be cool, bandet som gjorde "we no speak americano" bra skit. Men ikväll bär det av till sporties, "lokal" haket här i området, för ett par öl.

Bara hur jag känner



Jag är så jävla trött på att ständigt bråka, för vadå? jag har själv ingen röst i det hela, det är självklart mitt fel och vad jag än säger är fel.. jag förlorar i vilket fall.. om man ens kan kalla det att förlora?.. för det finns väl alltid en vinnare och en förlorare..? har jag fel nu igen, kanske inte i det här sammanhanget.


Saknar min syster..

Det har varit exact 2månader och 2dagar sen jag vinkade av min syster på flygplatsen i NY, jag saknar dig så mycket ariel. Jag hoppas du vet att jag tänker på dig varje dag. Men nu är det inte långt kvar!

RSS 2.0